Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Team Fighting & Fitness Taekwon-Do
Gnesta | Flen | Hölö

Nybörjarinfo
Funderar du på att prova Taekwon-Do hos oss? Eller kanske ditt barn? Det gör ni helt rätt i!

I Team Fighting & Fitness Taekwon-Do tränar alla på sina egna villkor och vi har en god kamratanda.

Vår förening satsar på breddidrott, d.v.s. hos oss är alla välkomna! Ung som gammal, kille som tjej. Vi har särskilda grupper beroende på ålder och mål med träningen, men det finns även grupper där familjemedlemmar tränar tillsammans.

Andreas, 8 Kup: "-Min son hade tränat i ett halvår. Jag skjutsade till träningen och tyckte att det såg kul ut. Jag tänkte att jag skulle prova på. Sedan är man fast. Det är roligt att träna med Team Fighting & Fitness i Gnesta. Bra gäng att träna med och bra tränare!"Föreningen grundar sig inställningen att idrott är för alla och att det ska vara roligt! Kanske är det därför vi lyckas att vara Gnestas mest framgångsrika idrottsförening?

Vår träning utvecklar:

  • Fysisk och mental styrka
  • Smidighet
  • Kondition
  • Kroppskontroll

Så här enkelt är det:

Registrera online.

Sedan är det bara att dyka upp på ett av våra pass som verkar intressant just för er. Det räcker med träningsbyxor och t-shirt de första gångerna. Glöm inte vattenflaska!

För information om träningstider, avgifter mm. klicka på respektive ort högst upp på sidan!

Vid behov finns det skydd (t.ex. handskar) att låna under den första tiden. Efterhand ser vi helst att egna skydd införskaffas, mestadels av hygieniska själ.

När ni sedan bestämt er för att fortsätta och har betalat terminsavgiften rekommenderar vi att ni ordnar träningsdräkt, handskar och tandskydd för vuxna. Barn klarar sig med enbart dräkt den första tiden. Dräkter och skydd beställs enklast genom oss så ni får korrekt utrustning från början.

Mer info om utrustning finns här.

 
 
Samarbetspartners